Revisjon per 31. mar. 2019 kl. 10:32 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

25. august 2018

Ålgård - Riska 3-3 (2-0)

Det ble 3-3 etter at vi ledet både 2-0 og 3-2, debutant Arne-Amar Kotlica scoret det som så ut som vinnermålet, men Riska utlignet langt på overtid, og vi må nøye oss med ett poeng.

Ålgård åpnet friskt med en stor sjanse allerede etter ett minutt da Henrik sendte Vetle gjennom, men skuddet gikk på keeper. Etter dette tok Riska totalt over og hadde mange gode muligheter utover omgangen.

Vi slet med å rydde unna, men med ti minutter igjen til pause fikk vi et frispark midt på Riskas banehalvdel, Samir slo ballen inn i feltet, den ble stusset videre til Martin Eidsaa som banket ballen i motsatt kryss.

Etter dette løsnet det for oss, vi kom på flere gode angrep frem mot pause, og tre minutter før pause satte Eidsaa i gang bakfra, ballen ble slått langt i lengderetningen før ballen endte hos Vetle på venstrekanten. Han tok ballen med seg og sendte den knallhardt til høyre for keeper og i mål. Dermed ledet Ålgård 2-0 til pause, til tross for at Riska dominerte i lange perioder.

Ålgård fortsatte den positive trenden utover i andre omgang, Riska kom sjelden til farligheter, og vi hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen.

Et kvarter før slutt fikk Riska en redusering etter et innlegg fra deres høyrekant som ble sendt i mål ved bakre stolpe. Utligningen kom bare fem minutter senere, denne gang ved Fløysvik som skjøt ballen i mål fra hjørnet av sekstenmeteren.

Minuttet før slutt får vi frispark på 20 meters hold. Kotlica hopper over ballen, Henrik skyter i stolpen, og ballen går ut igjen til Kotlica som har fortsatt løpet inn i feltet og styrer ballen i mål til 3-2-ledelse.

Vi prøver nå å kontrollere inn seieren, men Riska får frispark på midten og løfter hele laget frem. Ballen løftes inn i feltet der Marius går ut for å bokse, ballen går opp i lufta igjen, lander bak keeper, og vi er uheldige og header i eget mål når vi skal klarere.

Veldig sur avslutning på kampen, vi leder 2-0 når det er et kvarter igjen, og Riskas scoring er det siste som skjer i kampen. På den positive siden, spiller vi helt jevnt med topplaget, sett bort fra starten av første omgang. Vi får med oss et viktig poeng før vi møter lag vi må og skal slå.