Torvastad - Ålgård 14. september 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

13. okt. 2023

• forrige 12:3013. okt. 2023 kl. 12:30Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 865 byte +3 865 Ny side: 14. september 2023 <b>Torvastad - Ålgård 5-3 (2-1)</b> Torvastad stadion, 30 tilskuere Ålgård tapte 5-3 borte mot Torvastad, et lag vi tidligere ikke hadde tapt for. Torvastad presset hardt fra start, og allerede etter ni minutter lyktes vertene i å ta ledelsen etter et oppspill til Miljeteig som la igjen til Iversen som hamret ballen i mål. Etter hvert kom vi bedre med i kampen, skapte noen brukbare muligheter utover omgangen før Henrik fikk…