Revisjon per 15. aug. 2019 kl. 15:37 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

16. juni 2017

Ålgård - Åkra 1-6 (1-2)

Ålgård tapte hele 1-6 for Åkra fredags kveld. Kristofer Atli Bjarnason ga oss for andre kamp på rad en tidlig 1-0-ledelse, men sluttresultatet ble som mot Nærbø sist helg.

Ålgård tok for andre kamp på rad ledelsen ved Kisko, men som på Nærbø forrige helg utlignet motstanderen allerede i munttet etterpå. Kisko ble spilt gjennom, og han satte ballen hardt og kontrollert langs bakken forbi Elias Valderhaug i Åkra-buret. Gjestene svarte som sagt umiddelbart etter at de fikk et frispark på 30 meters hold. Selve skuddet gikk riktignok i muren, men Åkra vant returen på venstrekanten, fikk slått inn foran mål, og der ble ballen headet i mål over Kenneth i Ålgård-målet.

Etter halvtimen hadde Åkra snudd kampen etter et innspill fra venstrekanten, Anders Underhaug fikk stå helt alene inne i feltet, vende opp og skyte ballen hardt og presist inn ved lengste stolperot.

Vi hadde flere muligheter til å utligne gjestenes ledelse før pause. Først fikk Nygaard skikkelig treff på et skudd fra 17 meter bare minuttet etter ledermålet, skuddet var høyt og godt ute i siden, men Valderhaug kastet seg ut i full strekk og fikk bokset ballen unna. Rett før pause kunne og burde det vært uavgjort etter et godt Ålgård- angrep fra høyrekanten. Innlegget skapte problemer for Åkra, Kisko fikk riktignok skutt, men via en Åkra-spiller til corner.

Etter pause gikk det kun syv minutter før gjestene øket. Åkra fikk et frispark på 18 meters hold, skuddet gikk rundt muren og Kenneth fikk bokset til corner. På den påfølgende corneren ble ballen slått på første stolpe, og Åkra fikk headet ballen inn til 1-3.

Ålgård raknet etter dette, to lange utspark fra Valderhaug gikk forbi begge våre stoppere og Åkra fikk løpe gjennom og sette inn 1-4 og 1-5. Syv minutter før slutt slo Åkra et innlegg som ikke så farlig ut, men vi gir retur og Åkra får til slutt pirket inn 1-6.