Ålgård - Åkra 2. juni 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

27. jun. 2023

• forrige 06:3327. jun. 2023 kl. 06:33Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 991 byte +3 991 Ny side: 2. juni 2023 <b>Ålgård - Åkra IL 3-3 (0-1)</b> Åkra tok ledelsen halvveis ut i første omgang og doblet rett etter pause. Så våknet Ålgård, scoringer av Teo Hjertvik-Bjelland (2) og Håkon Asheim snudde kampen, før Åkra utlignet på tampen. Ålgård startet med høyt press, men klarte ikke å skape gode muligheter i åpningsminuttene. Istedet tok gjestene fra Karmøy over utover i omgangen, og det hang en scoring i lufta da de etter 23 minutter gikk rundt p…