Ålgård - Bryne 2 15. oktober 2016

15. oktober 2016

Ålgård - Bryne 2 2-5 (2-0)

Ålgård stadion, 250 tilskuere

Ålgård spilte en meget god første omgang mot Bryne og ledet 2-0 etter scoringer av Bala og Kyvik, men kollapset etter pause og tapte 2-5.

Bryne 2 startet kampen med høyt press, og dette ga oss muligheter på kontringer. Etter ti minutter slo Arne ballen til Bala som løp fra egen banehalvdel, forbi to Bryne-spillere og skjøt ballen hardt og lavt forbi Marius Halvorsen i Bryne-buret. Kun fem minutter senere var Arne igjen servitør, denne gang fant han Kyvik som løp forbi en Bryne-spiller og trillet ballen forbi Marius og i mål.

Nå måtte Bryne fortsette å presse høyt, og dette ga oss flere gode kontringsmuligheter utover i omgangen. Vi hadde store sjanser til å øke ledelsen og innsatsen var flere hakk opp fra Brodd-kampen. Bryne var nærmest scoring på et frispark fra 25 meter, Mads Bøgild traff godt, hardt helt ute ved stolpen, men Eskil leverte en kjemperedning da han kastet seg og slo ballen unna.

Andre omgang åpnet på verst tenkelig vis da Bryne fikk et frispark fra 20 meter på høyrekanten. Ballen ble slått inn foran mål, Eskil rykket ut, men Erling Braut Håland kom først på ballen og styrte ballen med hodet forbi Eskil og i mål.

Bryne fortsatte å presse utover i omgangen og hadde store sjanser til åutligne, etter 68 minutter fikk de et frispark på 16,5 meter, Håland skjøt ballen hardt, direkte i mål. Like etterpå var Bryne frempå igjen, denne gang var Bøgild sist på ballen da han hamret inn 2-3.

Nå gikk vi fullstendig opp i limingen, Bryne øket til 5-2 i løpet av få minutter, og vi klarte aldri å svare. Dermed må vi vinne mot Staal neste lørdag, for å ha håp om fortsatt 3.divisjonsspill, men vi er også avhengige av at Vardeneset slår Brodd eller at Sandnes Ulf 2 slår Bryne 2.