Hopp til navigering Hopp til søk

17. april 2013

Ålgård - EIK 8-9 (2-3 ht, 4-4 ft, 5-5 eeo)

Gamle Ålgård stadion, 150 tilskuere

Ålgård fortjente mer i onsdagens cupkamp mot EIK, men marginene gikk til slutt feil vei.

Målene:

1-0 (6. min): Innkast til Edwin som tar med seg ballen og smeller til fra 20 meter! Ballen går inn nede ved nærmeste stolperot.

2-0 (7. min): Ålgård har corner, Edwin slår mot Tommy som header mot mål, Marius styrer den videre og inn i nota.

3-3 (82. min): Frispark til Ålgård fra 35 meter, Edwin slår inn i feltet, ballen går forbi flere EIK-spillere før Marius Nilsen dukker opp og setter ballen i mål.

4-4 (89. min): Gunnar legger inn fra venstrekanten, ballen går over alle i feltet, inkludert keeper og i mål.

5-5 (106. min): Tommy legger inn til Simen som faller, men får til slutt med seg ballen og setter den mellom beina på keeper.

Ålgård gikk rett i strupen på tigrene og fikk en tidlig 2-0 ledelse, men etter dette kjempet EIK seg tilbake og gikk til pause med 3-2 ledelse etter to scoringer ved harde lave innlegg i feltet, samt en merkelig scoring hvor ballen treffer en tue og går i en bue over vår sjanseløse keeper. På 2-1 legger Anders inn til Marius som brasser ballen i mål, men ble feilaktig avblåst for offside.

Dommeren markerte seg igjen da Vetle ble revet ned i EIKs felt, istedet for å dømme en krystallklar straffe valgte dommer å gi Vetle gult kort. Laget viste moral da de først klarte å utligne til 3-3, men også at de utlignet ledelsen EIK tok tilbake da dommeren lot en klar offside gå til EIKs fordel.

Ålgård ble slitne utover ekstraomgangene, og mistet Anders Dahle Thorsen da ti minutter gjenstod. Laget klarte med en mann mindre å holde EIK til uavgjort etter ekstraomganger, og dermed måtte oppgjøret avgjøres med straffer. Ålgård satte kraftig press på EIK etter at Torger scoret og Janvier reddet, men så ble det etterhvert stang ut, mens EIK igjen hadde marginene på sin side.

Cupen er over for i år, men Ålgård viste en moral som gir løfter om mange spennende stunder i månedene som kommer i serien.