22. september 2012

Ålgård - EIK 1-1 (0-0)

Gamle Ålgård stadion, 400 tilskuere

Poengdeling mellom Ålgård og EIK

Ålgård var best i lørdagens kamp, men slet med å få ballen i mål. EIK tok ledelsen mot spillets gang, men Torger Motland scoret på corner helt på tampen av kampen.

Målet:

1-1 (89. min): Bekke slår en corner hardt på første stolpe, Torger header i mål.

1. omgang: Jevnspilt, men vi satt likevel med en følelse av at Ålgård var hakket kvassere. Andy ble hektet da han var på vei i mellom, nok til at han snublet i sine egne ben, dermed valgte dommer å omgjøre straffesparket han først dømte.

2. omgang: Etter pause ble Ålgård mer dominerende, men klarte ikke å omgjøre alle cornerne og frisparkene inne på EIKs banehalvdel til tellende resultat. Istedet fikk EIK en gavepakke som de scoret på, men ÅFK viste moral etter dette og satte inn ett enda hardere trykk som gav et noe mer rettferdig resultat til slutt.