Ålgård - Fløy 1. september 2012

1. september 2012

Ålgård - Fløy 1-0 (1-0)

Gamle Ålgård stadion, 100 tilskuere

Ålgård spilte en meget god kamp lørdag da topplaget Fløy ble slått 1-0 etter at Andreas Ravndal satte inn kampens eneste mål etter 42 minutter.

Målet:

1-0 (42. min): Bekke slår ballen opp fra sin posisjon på venstrebacken, retning Vetle og Andy. Fløys kaptein får hodet først på ballen, men den lander bak ham, og Andy løper gjennom og setter ballen sikkert bak Månsson i Fløyburet.

1. omgang: Ålgård spiller en meget god omgang, men uten å skape mye sjanser. Det var likevel meget fortjent og svært viktig at laget fikk seg en scoring før pause. Fløy slapp lite til, men fikk sendt avgårde et par skudd som Valland tok seg av på mesterlig vis.

2. omgang: Vi fortsetter storspillet utover i andre omgang, og kampen skifter egentlig ikke karakter før Fløys kaptein får rødt kort etter 76 minutter. Etter dette står Ålgård litt lavere, Fløy litt høyere, og selv om Fløy har et par feite sjanser til å utligne når de skyter over fra kort hold, ser Ålgård farligst ut på kontringene. Både Monsen, Skogen og Zabi har muligheten til å punktere kampen på slutten, men kampen ender 1-0. Det var mange gode på Ålgård i dag, men Torger var glitrende i midtforsvaret og en konstant trussel på våre cornere, og Jonas jobbet knallhardt på kanten og skapte store problemer for Fløys backer.