Ålgård - Frøyland 17. mars 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

9. aug. 2023

27. jun. 2023

• forrige 08:5227. jun. 2023 kl. 08:52Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 597 byte +3 597 Ny side: 17. mars 2023 <b>Ålgård - Frøyland 2-1 (0-0)</b> Frøyland tok ledelsen rett etter pause, men Vetle Birkedal og Mathias Szanto scoret hvert sitt mål og snudde kampen til avansement i NM. Ålgård startet godt, men uten å skape sjanser. Dermed kom Frøyland etter hvert mer med i kampen, men det var Ålgård som fikk de største sjansene før pause. Arne kom seg fri på venstrekanten og fikk slått inn, men vi fikk ikke styrt ballen presist og hardt…