Hopp til navigering Hopp til søk

20. oktober 2012

Ålgård - Nest-Sotra 4-3 (3-0)

Gamle Ålgård stadion, 100 tilskuere

Ålgård gikk ut i hundre og ledet 3-0 etter et kvarter etter scoringer av Jonas, Sigbjørn og Vetle. Etter pause yppet bortelaget seg, men Ålgård klarte til slutt å dra i land seieren til slutt.

Mål: 1-0 (5. min): Skogen går ned venstrekanten, legger inn i midten til Andy som stusser ballen videre til Jonas som setter ballen sikkert i mål.

2-0 (8. min): Sigbjørn fører ballen fremover og lobber over keeper fra 35 meters hold!

3-0 (14. min): Ballen spilles frem til Andy i feltet som legger igjen til Vetle. Han hamrer ballen i mål fra 20 meter.

4-2 (82. min): Innlegg fra høyrekanten mot bakre stolpe, Vetle tar ned ballen og hamrer den opp i nettaket bak Nests keeper.

1. omgang: Strålende første kvarter av Ålgård som kjører totalt over Nest og går opp i en tidlig 3-0 ledelse. Vi fortsetter å produsere sjanser omgangen gjennom, men det blir ikke flere mål før pause.

2. omgang: De første ti minuttene fortsetter vi som før pause, men Nest kjemper seg tilbake i kampen, og vi redder på streken før reduseringen sitter etter et kvarter. Det blir nervøst når de scorer 3-2, Vetle øker ledelsen, men nå minner kampen om fjorårets 4-4-kamp. Nest får ytterligere en scoring, men i år kommer heldigvis ikke utligningen.