Ålgård - Randaberg 29. april 2022: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

29. jun. 2023

• forrige 13:3729. jun. 2023 kl. 13:37Algardfkadmin diskusjon bidrag 2 766 byte +2 766 Ny side: 29. april 2022 <b>Ålgård - Randaberg 0-3 (0-1)</b> God start i begge omganger var ikke nok, Randaberg overtok initiativet og vant komfortabelt. Ålgård startet godt, hadde en del cornere og et par frispark i brukbar posisjon, men utover omgangen overtok Randaberg initiativet og tok ledelsen etter at vi rotet det til i eget forsvarsspill. Det ble med et par halvsjanser for Ålgård. Etter pause kom Ålgård mer med i kampen igjen og presset Randaberg…