Revisjon per 17. aug. 2019 kl. 10:35 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

30. mars 2017

Ålgård - Skjold 1-2 (0-2)

Skjold ledet 2-0 til pause, men Ålgård ga gjestene kamp til døra etter scoring av Henrik Kommedal og ble snytt for straffe på overtid.

Kampen åpnet jevnspilt, men etter hvert virket det som Skjold ville mest. Skjold hadde ballen mest og tok ledelsen etter et korrekt idømt straffespark etter halvtimen. Kun fem minutter senere øket de ledelsen etter stort trykk inne i feltet.

Zabi var frisk da han kom inn og markerte seg nesten umiddelbart etter pause. To gode pasninger sendte Ålgård fremover, Sven fikk servert Aslak foran gjestenes mål, men skuddet gikk rett på keeper. Reduseringen kom derimot etter 57 minutter da Zabi sendte frem Henrik som la ballen til side for keeper og inn langs bakken ved lengste stolpe.

Ålgård var mye bedre med i kampen i andre omgang, men Bala fikk frispark mot seg to ganger rett utenfor Skjolds sekstenmeter, etter selv å ha blitt lagt i bakken, og dommer valgte også å overse et soleklart straffe da et innlegg ble bokset unna inne i Skjolds sekstenmeter på overtid.

Totalt sett var første omgang mer av det vi har sett i treningskampene og cupkampen mot Randaberg, men innsatsen og gløden i andre omgang gir bud om bedre tider utover i sesongen.