Ålgård - Vidar 29. april 2012

Revisjon per 15. aug. 2020 kl. 08:19 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag) (Ny side: 29. april 2012 <b>Ålgård - Vidar 1-1 (0-0)</b> Gamle Ålgård stadion, 300 tilskuere Det ble til slutt uavgjort i stillingskrigen på stadion søndag etter…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

29. april 2012

Ålgård - Vidar 1-1 (0-0)

Gamle Ålgård stadion, 300 tilskuere

Det ble til slutt uavgjort i stillingskrigen på stadion søndag etter at Andreas Ravndal gav oss ledelsen seks minutter før slutt.

Målet: 1-0 (84. min): Gjennomspill til Andy som løper fra Vidars forsvar, venter ut og setter ballen til venstre for Midbø Lunde i Vidars mål.

1. omgang: God kjemping gjorde at Vidar kom lite til mot Ålgårds mål, men tross iherdig jobbing fra Vetle fikk heller ikke vi de store sjansene.

2. omgang: Mye av det samme innledningsvis, men etter rundt 10 minutter av omgangen får Fossmark en stor sjanse, før Vidar skyter i tverrliggeren. Vidar har også en stor sjanse ved Bøgild, før Andy løper gjennom og scorer. Men Vidar scorer ett minutt før slutt da en Vidar-spiller får stå helt alene utenfor Ålgårds felt, han legger ballen inn til Kanu som satte ballen forbi Valland.