Ålgård - Vidar 6. mars 2010

6. mars 2010

Ålgård - Vidar 2-1 (1-0)

Solås kunstgress, ? tilskuere

Det kladdet både i snøen og på banen da Ålgård slo Vidar 2-1 lørdag, men forholdene var noe vanskelige på en innsnevret kunstgressbane...

Sjanser: 6-10

Corner: 9-7

Kampen: Vidar klart best i starten, vi trengte 10 minutter på å finne fotfestet, men i en jevn omgang var nok vi hakket hvassere omgangen ut. To kanonredninger av keeperne gjorde at Roberts stuss etter frispark ble eneste nettkjenning.

Også like etter pause ble vi for passive, gjestene styrte og foruten korte perioder var Vidar det førende laget. Vi ga bort mange sjanser imot, en unødvendig utligning - før Skogen stupte inn seiersmålet etter flott forarbeid av Andy.

Mest positivt:

Vi vinner på en ujevn dag To fine mål Spiller oss til mange cornere Stor og god tropp

Kan rettes på:

Mange pasningsfeil En del rot i eget forsvar Skaper lite ut av 9 cornere Nok en gang hakket under motstander i aggressivitet