Klepp - Ålgård 14. mars 2015

Revisjon per 10. aug. 2020 kl. 15:34 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag) (Ny side: 14. mars 2015 <b>Klepp - Ålgård 2-2 (2-1)</b> Klepp stadion, 40 tilskuere Det ble en dårlig generalprøve på Klepp lørdag, men vi er i det minste fortsat…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

14. mars 2015

Klepp - Ålgård 2-2 (2-1)

Klepp stadion, 40 tilskuere

Det ble en dårlig generalprøve på Klepp lørdag, men vi er i det minste fortsatt ubeseiret før cupkampen mot Frøyland fredag.

Det ble jevnt over en svak kamp av Ålgård på Klepp lørdag, og det begynte dårlig da et svakt utspark fra keeper havnet i føttene på en Klepp-spiller. Forsøket på å rette opp feilen mislyktes, og dermed lå vi under allerede etter fem minutter.

Upresise pasninger og lavt tempo gjorde at vi aldri klarte å sette det samme presset på Klepp som Madla fikk erfare sist helg, men et av lyspunktene er at Hallgrimsson har introdusert seg selv som en vaskeekte goalgetter. Han var nære på etter et kvarter da han dempet et fremspill på brystet like utenfor sekstenmeteren, vendte opp med mann i ryggen og klinte ballen i tverrligger. Keeper fikk såvidt et par fingre på ballen, det mente i hvert fall kampens dommer som ga Ålgård corner da ballen til slutt landet bak mål.

Kvarteret senere kunne derimot Klepps keeper ikke holde ballen ute av nota da Ålgård fikk et frispark på 18 meters hold, Hallgrimsson fikk foten på skuddet inn i feltet, og ballen forandret akkurat nok retning til at keeper måtte kapitulere.

Klepp svarte derimot umiddelbart på et frispark fra 40 meter som gikk direkte i mål uten at noen var i ballen. Eskil var etter ballen, men han ble satt på en særdeles vanskelig oppgave når ballen passerer både med- og motspillere og han venter på retningsendringen. Den kom aldri, istedet stod det 2-1 til Klepp.

Klepp var godt med i kampen i første omgang, ledet riktignok noe heldig til pause, men etter pause hadde vertene lite å bidra med offensivt. Ålgård klarte derimot aldri helt å utnytte et spillemessig lite overtak, med unntak av en corner hvor Yngve slo på bakre stolpe, der hang Møster i lufta og headet inn utligning. En ren reprise fra kampen mot Randaberg, men da fra motsatt side.

Vi støtter selvsagt påstanden om at en dårlig generalprøve gir en god premiere fullt ut og satser på en bedre kamp når Frøyland står på motsatt banehalvdel på fredag kl. 18.30. Kampen spilles på Frøyland kunstgress, og vi håper så mange som mulig møter opp og støtter laget mot tøff motstand i cupen.