2 KB (189 ord) - 16. jul. 2023 kl. 05:42
  • <b>[[Lura IL|Lura]] - Ålgård 0-1 (0-1)</b> [[Lura stadion]], 170 tilskuere
    1 KB (189 ord) - 11. jul. 2023 kl. 07:34
  • <b>Ålgård - [[Lura IL|Lura]] 3-1 (2-0)</b> [[Ålgård stadion]], 78 tilskuere
    1 KB (186 ord) - 9. aug. 2019 kl. 11:26
  • <b>Ålgård - [[Lura IL|Lura]] 1-1 (1-0)</b> …ra torsdag kveld da Kristian Magnusson scoret etter kun åtte minutter, men Lura utlignet ti minutter før slutt ved Espen Nygaard.
    2 KB (341 ord) - 12. aug. 2019 kl. 12:48
  • <b>[[Lura IL|Lura]] - Ålgård 2-0 (0-0)</b> …, er det noe som heter, og etter to gode kamper tok vi et steg tilbake mot Lura torsdag kveld.
    3 KB (419 ord) - 30. mar. 2019 kl. 17:00
  • …til side for stolperota. Istedet tok Lura ledelsen seks minutter senere da Lura gikk til dødlinja, la 45 til Jørgensen som skjøt under Eskil nede ved st Lura gikk rett angrep etter pause og tidligere ÅFK-spiller Michael Bekke skjøt
    3 KB (481 ord) - 9. aug. 2020 kl. 07:10
  • [[Fil:Lura - Ålgård 15. august 2019.jpg|thumb]] <b>[[Lura IL|Lura]] - Ålgård 1-2 (0-0)</b>
    3 KB (532 ord) - 16. aug. 2019 kl. 16:15
  • …sin sommeren 2019, dermed måtte kampen [[15. august]] spilles på [[Ganddal stadion]]. Den endte med Ålgårds første borteseier i 2019.]] …s]] || [[Fil:Lura IL.png|17px]] [[Lura IL|Lura]] || H || 154 || [[Ålgård - Lura 28. mars 2019|1-1]] || [[Kristian Magnusson]] (8)
    15 KB (1 376 ord) - 7. jul. 2023 kl. 16:40
  • [[Ålgård stadion]], 100 tilskuere Nå venter Lura i serieåpningen på bortebane 26. august.
    3 KB (448 ord) - 9. aug. 2023 kl. 08:35