Tønsberg - Ålgård 1-1 (1-1)

Tønsberg stadion, 336 tilskuere

Sterkt bortepoeng!

Ålgård fikk med seg et poeng fra hjemmesterke Tønsberg og leverte en meget god andreomgang...

MÅL: Lynrask kontring, der Monsens kremlangpasning finner Andy i rom, han holder unna sterke Ben Gurion Fy Fasan og pirker ballen under Solan Gundersen og i nettet

SJANSER: 6-5 (3-0 i 1 omg - 3-5 i 2 omg)

CORNER: 9-3

KAMPEN: Brukbar åpning der vi hang godt med, men da Ludvig gjorde 1-0 på billig vis, fikk vi bange anelser. De rullet ball og var småfarlige, vi slet med å holde følge. Skapte 0 framover.

Fikk vår første sjanse tidlig i 2. omgang, Andys forsøk alene med keeper ble reddet. Bortelaget begynte å få troen! Jevnt med størst sjanser til oss før den satt 20 minutter før slutt. FKT presset på etter dette, men kom ikke nærmere enn en corner-tirade.

OVERRASKELSEN: 1. At vi hevet oss og holdt så godt følge etter hvilen 2. Ogna fikk ikke gult

STATISTIKKEN: FKT med 7-1-0 før de møtte oss, scoret over 4 i snitt i hjemmekampene...

NEDTUR: Jonas må sone for 5 gule, eller som vi sier på Ålgård: "sone"

DÅRLIG FORBEREDT: FKTs trener Reodor Felgen: Spiller Oyuga hos dere???

UNNSKYLDNINGENE FOR AT VI IKKE VANT: (Formulert av Pål Sivertsen)

1. Di spælde på GAMMALT KUNSTGRAS - en forbanna uting! I tillegg va banen fodle av hål å den eine 5metaren va minst 8!
  2. Dommaren he me hatt 3 gonge før på østlandet. Han kjenne adle tjutrikså våres!
  3. HUMMEL-BALLA! Umulikt å få klem på sjiden! Kæ du seie? Va det JABBULANI?! VM-BALLA? Hummel-drakte å adidas-balla??? Ja, ja!
  4. Me måtte spæla i RØE SOKKA! Dai snobbite østlenningane nekta å bytta, så måtte ME bytta.

PUBLIKUM: 336, deriblant Klink, Oddas og smørbukk

ANLEGGET: Tippeliga-nivå