Vard Haugesund 2 - Ålgård 22. august 2017

Revisjon per 16. aug. 2019 kl. 16:39 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag) (Ny side: 22. august 2017 <b>Vard Haugesund 2 - Ålgård 2-3 (0-1)</b> Ålgård vant i Haugesund etter to scoringer av Ezekiel Bala, mens Zabi Habibullah ble matchvinner to minutter…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

22. august 2017

Vard Haugesund 2 - Ålgård 2-3 (0-1)

Ålgård vant i Haugesund etter to scoringer av Ezekiel Bala, mens Zabi Habibullah ble matchvinner to minutter før slutt da han fastsatte sluttresultatet til 3-2.

Ålgård startet godt på topp, og Aslak vant flere hodedueller på topp, noe som også førte til at vi tok ledelsen allerede etter fire minutter. Vi fikk et kast høyt oppe på Vards banehalvdel, ballen ble kastet inn i feltet hvor Aslak fikk hodet på ballen, men den gikk videre i en høy bue. Tre Vard-spillere ble stående å se på at ballen til slutt landet hos Bala som effektivt pirket den inn bak vertenes keeper.

Utover i omgangen jevnet kampen seg ut, Vard satte ballen over fra kloss hold, mens både Bala og Aslak fikk avsluttet uten at dette endret resultatet inn mot pause.

Vi har sluppet inn noen scoringer i åpningsminuttene av andre omgang denne sesongen, og kun to minutter etter pausen skjedde dette for femte gang i år. Vard leverte et effektivt angrep med raske pasninger og løp gjennom og scoret sikkert. Denne gang svarte vi nesten umiddelbart, Zabi løp fremover, fant Bala som sendte ballen langs bakken til side for keeper til ny ledelse.

Vard fikk etter hvert flere store sjanser, tverrliggeren stod i veien ved et par anledninger, mens Kenneth leverte en praktredning på et hardt skudd fra kloss hold. Seks minutter før full tid klarer vi derimot ikke å klarere og Vard skyter inn utligningen.

Nå luktet det uavgjort, men vi fikk flere frispark høyt oppe i banen og to minutter før slutt landet ballen til slutt hos Zabi som sendte ballen i mål og ble matchvinner.