18. september 2010

Vindbjart - Ålgård 2-0 (1-0)

Moseidmoen stadion, ? tilskuere

Jevnt på Moseidmoen

Ålgård måtte tomhendt hjem fra Venezuela etter å ha tapt 2-0 for Vind i Garshol...

Vindbjart også kjent som; Vind Bjarte - Bjarte Laurits - Vinn Stilt - Huntonitt FK

Mål: -

Sjanser: 4-3

Corner: 5-1

Kampen: God åpning, vi slapp til minimalt med sjanser, Egon med forsøk midtveis, før Benny scoret minuttet før pause og ga oss en mental knekk. Vi åpnet bra etter pause, skapte to store ved Paul, men fikk ikke uttelling. Kjell traff tverrligger for hjemmelaget, men det var alt de hadde før de fikk løpe gjennom på en offside og punktere. God kamp, men skapte litt lite, kun 4 sjanser imot er mer enn godkjent.

Trener-kommentarer:

* HOF: Guttane fikk dårlig betalt for en god prestasjon!
   * Dymamitt-Harry: Schjell? Err det Schjell? Valborg?

Overraskelsen:

Øyeblikket:

Oppmann-nytt: Pål: trives på byggfag og har vondt i farfar-hålå - Karri: liker Yngwie Malmsteen - Kåre: dømte jentenes skolekamp tirsdag og ga trener Toril klem både før og etter kampen (altså IKKE i pausen)