Ålgård - Vidar 26. juni 2021

26. juni 2021

Ålgård - Vidar 2-1 (1-1)

Ålgård startet kampen best og de første 6-7 minuttene foregikk spillet stort sett på Vidars banehalvdel. Gjestene hentet seg etter hvert inn, kampen jevnet seg ut, og Vidar fikk et frispark like utenfor vår sekstenmeter etter 12 minutter. Skuddet gikk over muren og utagbart via stolpen i mål. Rett før pause blir ballen slått opp mot Henrik som pirker ballen forbi en Vidar-spiller, løper rundt og plukker den opp, før han kontant og nådeløst sender ballen hardt langs bakken forbi keeper og i mål.

Andre omgang var knapt i gang før vi fikk slått et innlegg fra høyrekanten som Per Undheim headet kontant i mål. Dermed ledet vi 2-1, noe som også ble sluttresultatet. Vidar klarte aldri å svare, var nær scoring 20 minutter før slutt, men skuddet gikk til side for mål. Faktum er at vi var nærmere å øke, Vetle Auklend hadde et skudd som ble stoppet på streken, mens Vetle Birkedal og Zabi hadde en dobbelsjanse rett før slutt.

Vidar er en divisjon over oss, og forhåpentligvis forteller dette mer om oss enn om dem. Det vet vi kanskje mer om etter treningskampen mot Rosseland som spilles på Ålgård stadion tirsdag kl. 20.00.