Sesongen 1947/48: Forskjell mellom revisjoner

Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk
 
Linje 40: Linje 40:
1948 er det definitive høydepunktet for Ålgård Fotballklubb. Men det startet ikke bra, og et sikkert opprykk stod i fare for å ryke på målstreken. Ålgård måtte til slutt ut i kvalifisering.
1948 er det definitive høydepunktet for Ålgård Fotballklubb. Men det startet ikke bra, og et sikkert opprykk stod i fare for å ryke på målstreken. Ålgård måtte til slutt ut i kvalifisering.


Ålgård beholdt nesten samtlige spillere fra året før, men måtte klare seg uten Pitt Aas siden han var i militærtjeneste i Tyskland. Dette var et problem, for Pitt var en meget god keeper og ikke lett å erstatte. Sigurd Hognestad vikarierte i mål til problemet ble løst i slutten av mai da Friggs Finn Tøgard ankom klubben. Tøgard jobbet i militæret og var blitt overført til Sola.
Ålgård beholdt nesten samtlige spillere fra året før, men måtte klare seg uten Pitt Aas siden han var i militærtjeneste i Tyskland. Dette var et problem, for Pitt var en meget god keeper og ikke lett å erstatte. Sigurd Hognestad vikarierte i mål til problemet ble løst i slutten av mai da Friggs Finn Tøgard ankom klubben. Tøgard jobbet i militæret og ble overført til Sola for å kunne spiller for Ålgård.


Laget varmet opp til sesongen med to lynturneringer. Den første ble vunnet etter 2-0-seire over både Vidar og Brodd. ÅFK deltok også i en stor lynturnering med 12 klubber involvert helga etterpå, men røk til slutt ut på poeng mot Brodd. Brodds scoring kom på en stygg keepertabbe, og laget manglet både Karleif Skjæveland og Sigurd Ravndal som begge var syke.
Laget varmet opp til sesongen med to lynturneringer. Den første ble vunnet etter 2-0-seire over både Vidar og Brodd. ÅFK deltok også i en stor lynturnering med 12 klubber involvert helga etterpå, men røk til slutt ut på poeng mot Brodd. Brodds scoring kom på en stygg keepertabbe, og laget manglet både Karleif Skjæveland og Sigurd Ravndal som begge var syke.

Nåværende revisjon fra 13. aug. 2023 kl. 18:48

Seriestart

I de fem treningskampene laget nå spilte før seriestart scoret ÅFK 28 mål. Motstandere var Ulf (4-1), Nærbø (4-2), Jarl (5-1), Bryne (10-0) og Vard (5-2). Bryne hadde en helsvart dag, og det begynte før kampen startet. Laget klarte ikke å stille fullt lag og lånte inn to spillere fra Klepp. Et skår i gleden for Ålgård var at Karleif ble skadet. Østlandspressen merket seg dette resultatet: “...Ålgård slo Bryne med hele 10-0. Det vitner om en målappetitt som kanskje kan berede Finn Tøgard i Frigg noen søvnløse netter.”

To serierunder skulle spilles før cupkampen mot Frigg, først ut var Jarl som hadde en del å hevne etter 5-1-tapet på sommeren. Det ble aldri en god kamp, innsatsen var rett og slett for stor fra begge lag, og spillet ble hele tiden oppstykket av frispark. Aslak fikk fyrt av et av sine fryktede kanonskudd etter 30 minutter, men den smalt i stolpen, og med det stod det målløst ved pause.

Andre omgang var mye av det samme, men Jarl fikk kriget inn ledelsen på en corner etter 15 minutter. Nå angrep Ålgård med alt de hadde, men istedet var det Jarl som øket til 2-0. Ålgård fikk på toppen av det hele en mann utvist, og kampen endte med en litt overraskende borteseier. Ingen av avisene ville navngi hvem som ble utvist, og oppmannsboka sier heller ingenting om dette, men kanskje gir avisreferatene fra neste kamp oss noen hint om hvem dette kan ha vært: “Vard stilte med fullt lag, mens Ålgård måtte spille uten Sigurd Ravndal.”

Sigurd hadde vikariert som senterforward for Karleif som var tilbake til kampen mot Vard. Det var nettopp ham som headet frem til Hroar Olsen som i sin siste seriekamp for Ålgård brente av og sendte ballen i mål fra 15 meter. Ålgård var best i første omgang, men det ville seg ikke foran mål, istedet utlignet Vard 5 minutter før pause etter en del sommel i ÅFKs forsvar. Det tok bare 7 minutter i andre omgang før Ted Hadland spilte Karleif frem, og han gav Ålgård på ny ledelsen. Ålgård fortsatte å styre kampen, men det ble ikke flere mål. 800 tilskuere fikk også oppleve Ålgårds nyanskaffede høyttaleranlegg, og nå ble det spilt musikk før kampen og i pausen.

Cupkampene mot Frigg

Frigg klaget på tilstanden til Ålgårds bane, og fotballforbundet sendte en representant for å kontrollere den før 3. rundekampen i cupen. Banen ble godkjent, og Ålgård gjorde klart til å kunne ta i mot opp til 5000 tilskuere. Det ble ordnet med meldingstjeneste per telefon slik at publikum skulle oppdateres på kampene Viking-Gjøvik/Lyn i Stavanger og Årstad-Jarl i Bergen. Det kom 3500.

Kampen åpnet med at Ålgård gikk i angrep, men allerede etter 5 minutter scoret Frigg da en pasningen fra høyrekant ble skutt knallhardt forbi Pitt Aas av Per Angell Hansen. Etter dette hadde Ålgård det meste av spillet i hele kampen, men det var så som så med avslutningene. Laget var preget av nerver da Frigg var kjent som et meget god fotballag. Frigg var kjent som et velspillende teknisk lag, og de slo mange og presise kortpasninger, men det førte sjelden noe sted.

Ålgård fikk to store sjanser i første omgang. Først da Aslak som hadde skiftet kant slo inn til Sigurd Ravndal som skjøt hardt, men utenfor. Senere fikk Aslak selv avsluttet, men fikk ikke skutt så hardt som han pleide, og Finn Tøgard i Friggs mål kunne plukke skuddet enkelt.

Andre omgang hadde så vidt startet før Ålgård satte ballen i mål, men målet ble annullert for hands. Like etterpå brente Ansgar Hetland til, ballen smalt i stolpen, men Tøgard viste ikke mine til å gå etter ballen. Olsen skjøt returen utenfor. Pitt måtte strekke seg i full lengde da Frigg kom opp på et sjeldent besøk, holdt ballen, men kampen ebbet mot slutt, og publikum var i ferd med å innfinne seg med nederlag. Fem minutter før slutt driblet så Lothar Ravndal seg forbi 2-3 spillere og gikk fremover på banen og slo en presis pasning til Aslak som brente av fra spiss vinkel, ballen føk i nettet og stadion eksploderte.

Før ekstraomgangene ble Tøgard skadet, og Frigg satte inn 40 år gamle Håkon Gundersen, en spiller som fikk to landskamper for Norge, mot Sverige (1936) og Danmark (1937). Han var også troppen som tok bronse i OL i 1936. Men spillerne på begge lag var slitne, og ekstraomgangene ble en tam affære. Kampen endte 1-1, og Ålgård måtte reise til Oslo 6 dager senere for å spille omkamp på Bislett. Friggs spillere var i etterkant forbauset over at det var klaget på Ålgårds bane, den betegnet de som utmerket.

4267 tilskuere møtte opp på Bislet i stekende varme, og kampen startet på nøyaktig samme vis som på Ålgård, men denne gang tok det bare 2 minutter før Harald Hennung brente av et praktskudd som føk i nettet bak sjanseløse Pitt Aas. Men denne gang gikk det langt raskere før Ålgård kom til hektene, og Karleif utlignet bare 4 minutter senere, assistert av Hroar Olsen. Spillet fortsatte frem og tilbake, men Ålgård var hakket kvassere, uten at dette resulterte i tellende resultat. Ted Hadland var nær å gi Ålgård ledelsen da han skjøt i nettveggen på utsiden av stolpen, men det stod 1-1 ved pause.

Ålgård fortsatte å føre kampen i andre omgang, men ballen ville ikke i mål. Aslak viste frem varemerket sitt, keeper klarte ikke å holde kanonskuddet, men Karleif satte ballen over tverrliggeren for åpent mål fra 2-3 meters hold. Frigg fikk sitt lettkjøpte og ufortjente mål etter 28 minutter, Frigg fikk pirket inn en corner i en mølje foran Ålgårds mål. Hos Frigg ble keeper Gundersen trukket frem som redningsmann, han hadde en særdeles god dag og leverte tre klasseredninger på Aslaks skudd.

Suverene i Rogaland

Tilbake i hverdagen var Djerv 1919 neste motstander. Kampen ble spilt på Flotmyr i Haugesund, og ÅFK tok oppskriftsmessig ledelsen etter en halv times spill ved Karleif Skjæveland. Dette var fortjent ved pause, men Djerv hevet seg kraftig i andre omgang og hadde fortjent begge poengene ved full tid. Men det ble ingen flere mål, og poengene havnet på Ålgård.

SIF åpnet best på Ålgård og tok ledelsen etter 8 minutter, men før omgangen var over hadde Ålgård både utlignet og tatt ledelsen. Første omgang var jevnspilt, men etter pause kjørte Ålgård kampen og økte ledelsen med sene mål av Karleif og et overraskende langskudd av Ansgar Hetland. ÅFK hadde tre store sjanser til å ytterliggere øke ledelsen de siste fem minuttene, men et mål ble annullert for offside, et skudd smalt i stolpen, mens SIFs keeper på glimrende vis hindret den tredje. Kampen endte 4-1.

Nå var Ålgård skikkelig i støttet, og Ålgård vant de neste tre seriekampene mot Brodd (4-2), Djerv 1919 (4-0) og SIF (1-0). Mellom disse kampene spilte Ålgård også treningskamper mot Klepp (3-1) og et sammensatt lag fra Jæren (5-1). Laget hadde vunnet alle seriekampene etter tapet for Jarl i seriestarten, og det gjenstod kun en kamp: Viking i Stavanger.

Viking var slitne etter cupkamper mot Mjøndalen og Skeid og manglet alle sine tre landslagsspillere, Kvammen, Johannessen (begge skadet) og Torgersen (ferie). Ålgård spilte i Vikings røde reservedrakter, og det ble en jevn batalje på Stavanger stadion foran 2700 tilskuere. Viking åpnet best, men Ålgård kom mer med etterhvert og fikk straffespark etter 21 minutter da Aslak Gjesdal ble lagt i bakken i fin skuddposisjon. Han satte selv straffen sikkert i mål. Viking satte nå alt inn for å få en utligning, men Ålgård klarte å demme opp utenfor egen sekstenmeter, og det stod 1-0 til pause.

Andre omgang var jevn til det 21. minutt da Aslak løp opp en langpasning og nådde den før keeper. Han satte ballen så i det tomme målet, og Ålgård ledet 2-0. Det ble nå en reprise av første omgang, Viking ga alt for å redusere, men Ålgård red stormen av og vant også den siste seriekampen.

I løpet av 1947 spilte Ålgård 31 kamper og vant hele 25 av dem, alle kamper inkludert. Kun fire kamper ble tapt. Målforskjellen var på imponerende 84-23. Laget ledet nå serien suverent, Viking hadde to kamper igjen før de tok vinterpause, men tapte også dem. Avisene snakket nå om Viking ville klare å ta andreplassen bak Ålgård, som de regnet som klar for Hovedserien. Men så skulle kampene tross alt spilles...

Punktering i vårsesongen

1948 er det definitive høydepunktet for Ålgård Fotballklubb. Men det startet ikke bra, og et sikkert opprykk stod i fare for å ryke på målstreken. Ålgård måtte til slutt ut i kvalifisering.

Ålgård beholdt nesten samtlige spillere fra året før, men måtte klare seg uten Pitt Aas siden han var i militærtjeneste i Tyskland. Dette var et problem, for Pitt var en meget god keeper og ikke lett å erstatte. Sigurd Hognestad vikarierte i mål til problemet ble løst i slutten av mai da Friggs Finn Tøgard ankom klubben. Tøgard jobbet i militæret og ble overført til Sola for å kunne spiller for Ålgård.

Laget varmet opp til sesongen med to lynturneringer. Den første ble vunnet etter 2-0-seire over både Vidar og Brodd. ÅFK deltok også i en stor lynturnering med 12 klubber involvert helga etterpå, men røk til slutt ut på poeng mot Brodd. Brodds scoring kom på en stygg keepertabbe, og laget manglet både Karleif Skjæveland og Sigurd Ravndal som begge var syke.

Ålgård ledet serien med hele 5 poeng på Vard og Viking etter høstsesongen, og serien var tilsynelatende avgjort. Viking hadde riktignok en kamp til gode, men avisene snakket istedet om at Viking var avhengig av å vinne de resterende 5 kampene for i det hele tatt å være sikret 2. plassen i pulja. Det ble også sagt at det kanskje var best dersom Viking kom på 2. plass, siden dette ga den beste muligheten for to lag fra Rogaland i Hovedserien.

Det åpnet da også bra mot Vard. 3000 tilskuere fikk se en forrykende kamp på Flotmyr. Skjæveland utnyttet en forsvarsfeil hos Vard og ga Ålgård ledelsen, men Vard utlignet på et frispark få minutter senere. Stillingen var 1-1 til pause, og stod seg helt til det gjenstod 8 minutter. Skjæveland var igjen frempå etter at Vards keeper måtte slippe ballen og satte ballen i mål, mens Ted Hadland punkterte kampen da han headet inn et innlegg 5 minutter senere.

Så punkterte Ålgård. Det ble 3 strake tap mot Viking (0-3), Brodd (0-1) og Jarl (0-1) uten en eneste scoring, og laget måtte ta den tunge veien gjennom kvalifisering dersom Hovedserien skulle nås.

I cupen ble det en ny punktering. Ålgård måtte slite for seieren i 1. runde mot Nærbø, før Djerv fra Bergen sensasjonelt vant 2. rundekampen på Ålgård 2-1.

Kvalifisering til Hovedserien

Kvalifiseringen skulle foregå i juni, og Ålgård ble satt opp mot Hardy fra Bergen, Lisleby fra Østfold og Donn fra Kristiansand. Kun puljevinneren rykket opp til Hovedserien. Optimismen var ikke på topp på Ålgård, Aslak Gjesdal var kneskadet og ute i lengre tid, mens Lothar Ravndal var usikker. Tøgard spilte sin første kamp for Ålgård mot Donn, noe som tydeligvis senket skuldrene i forsvar. I tillegg spilte Alf Ravndal sin første av mange kamper for ÅFK. Ålgård spilte en glimrende forsvarskamp mot Donn, og i en jevn første omgang på Ålgård klarte Ansgar Hetland å gi ÅFK ledelsen etter et fremspill fra Sigurd Ravndal. I andre omgang kjørte Ålgård totalt over sørlendingene og stoppet ikke før det stod 6-0.

Man tok ikke av på Ålgård, og dette skyldtes først og fremst at Donn var svært svake. Kampen mot Hardy ble også spilt på Ålgård, og Ålgård sløste med sjansene. Sigurd Ravndal skjøt utenfor på åpent mål, Karleif Skjæveland bommet på ballen på en meters hold, mens Ansgar Hetland skjøt et frispark knallhardt like over tverrliggeren. Men i det 42. minutt fikk Ålgård indirekte frispark fra kloss hold, Ted Hadland sentret til Sigurd Ravndal som blåste ballen forbi klyngen av bergensere på streken. Det stod 1-0 helt til det 87. minutt da Ravndal fikk ballen fra Skjæveland, driblet av en back og skjøt sikkert i mål. Bare et minutt senere fullførte Ravndal sitt hattrick, 3-0 til Ålgård.

Hovedserieplassen var så godt som sikret på grunn av en målforskjell på hele 9-0. Siden Hardy hadde slått Lisleby, måtte østfoldingene slå Ålgård med fire mål. Men Lisleby var et av Østfolds beste lag dette året, og hadde slått både Fredrikstad og Sarpsborg, og Østfold hadde i en årrekke vært kjent som Norges sterkeste fotballregion. Men det begynte godt for ÅFK: I sterk medvind ga Sigurd Ravndal Ålgård ledelsen allerede etter 12 minutter, og stillingen stod seg til pause. Det kunne vært mer, for Ålgård hadde flere gode sjanser, men istedet var det Lisleby som overtok spillet i andre omgang. Allerede etter 7 minutter var kampen snudd, Lisleby ledet 2-1 og kjørte kampen, men Ålgård fikk samlet forsvaret og tross et par store sjanser, ble det ikke flere scoringer. Ålgård hadde rykket opp til Hovedserien.

Treningskamper

Dato Motstander H/B/N Tilskuere Resultat Målscorere
1947
16. juli Nærbø IL.png Nærbø B 4-2 Ansgar Hetland 3, Aslak Gjesdal
18. juli SK Jarl.png Jarl B 5-1 Karleif Skjæveland 2, Hroar Olsen, Ansgar Hetland, Aslak Gjesdal
23. juli Bryne FK.png Bryne B 10-0 Ansgar Hetland 3, Aslak Gjesdal 5, Sigurd Ravndal 2
27. juli SK Vard Haugesund.png Vard Haugesund B 5-2 Aslak Gjesdal 4, Sigurd Ravndal
23. september Klepp IL.png Klepp B 3-1 Karleif Skjæveland, Sigurd Ravndal, Aslak Gjesdal
9. oktober Sammensatt jærlag B 5-1 Karleif Skjæveland, Sigurd Ravndal 2, Aslak Gjesdal 2
1948
11. april FK Vidar.png Vidar B 2-0 Karleif Skjæveland, Aslak Gjesdal (str)
11. april Brodd FK.png Brodd B 2-0 Aslak Gjesdal, Ted Hadland
17. april Buøy IL.png Buøy B 2-0 ?
17. april Hetland/Trygg B 0-0
18. april Brodd FK.png Brodd B 1-1 ?
3. mai Stavanger IF.png SIF B? 0-7
25. mai Sandnes Ulf.png Ulf B 4-3 Karleif Skjæveland, Sigurd Ravndal, Ansgar Hetland, Ted Hadland

Norgesmesterskapet

Dato Runde Motstander H/B/N Tilskuere Resultat Målscorere
1947
17. august 3. runde Frigg Oslo.png Frigg H 1-1 Aslak Gjesdal
23. august 3. runde, omkamp Frigg Oslo.png Frigg B 4267 1-2 Karleif Skjæveland
1948
20. juni 1. runde Nærbø IL.png Nærbø B 2-0 Karleif Skjæveland 2
27. juni 2. runde SK Djerv.png Djerv H 1-2 Sigurd Ravndal

Serien

Ålgård spilte i Norgesserien Distrikt V gruppe B i 1947/48. Dette var øverste nivå i Norge. Vinneren ville være kvalifisert for Hovedserien og delta i sluttspillet, mens nummer 2 skulle spille nedrykkssluttspill hvor vinneren var kvalifisert for Hovedserien. Øvrige lag rykket ned. Ålgård ble nummer 2 og vant nedrykkssluttspillet.

Dato Motstander H/B/N Tilskuere Resultat Målscorere
1947
1. august SK Jarl.png Jarl H 0-2
10. august SK Vard Haugesund.png Vard Haugesund H 2-1 Karleif Skjæveland, Hroar Olsen
31. august Djerv 1919.png Djerv 1919 B 1-0 Karleif Skjæveland
7. september Stavanger IF.png SIF H 4-1 Karleif Skjæveland 2, Aslak Gjesdal, Ansgar Hetland
14. september Brodd FK.png Brodd H 4-2 Aslak Gjesdal 2, Karleif Skjæveland, Ted Hadland
5. oktober Djerv 1919.png Djerv 1919 H 4-0 Sigurd Ravndal, Aslak Gjesdal, Karleif Skjæveland 2
18. oktober Stavanger IF.png SIF B 1-0 Aslak Gjesdal (str)
31. oktober Viking FK.png Viking B 2-0 Aslak Gjesdal 2 (1 str)
1948
25. april SK Vard Haugesund.png Vard Haugesund B 3-1 Karleif Skjæveland 2, Ted Hadland
30. april Viking FK.png Viking H 0-3
13. mai Brodd FK.png Brodd B 0-1
20. mai SK Jarl.png Jarl B 0-1

Tabell

Lag K S U T Mål P
1 Viking FK.png Viking 12 9 1 2 29-8 19
2 Logo.png Ålgård 12 8 0 4 21-12 16
3 SK Jarl.png Jarl 12 6 2 4 17-13 14
4 Stavanger IF.png SIF 12 5 2 5 14-18 12
5 Djerv 1919.png Djerv 1919 12 4 2 6 12-22 10
6 SK Vard Haugesund.png Vard Haugesund 12 2 3 7 11-21 7
7 Brodd FK.png Brodd 12 3 0 9 15-25 6

Nedrykkssluttspill

Dato Motstander H/B/N Tilskuere Resultat Målscorere
1948
6. juni FK Donn.png Donn H 6-0 Sigurd Ravndal 3, Karleif Skjæveland 2, Ansgar Hetland
13. juni SK Hardy - Rekonstruert.jpg Hardy H 3-0 Sigurd Ravndal 3
4. juli Lisleby FK.png Lisleby B 1-2 Selvmål

Tabell

Lag K S U T Mål P
1 Logo.png Ålgård 3 2 0 1 10-2 4
2 Lisleby FK.png Lisleby 3 2 0 1 6-2 4
3 SK Hardy - Rekonstruert.jpg Hardy 3 1 0 2 3-4 2
4 FK Donn.png Donn 3 1 0 2 1-10 2

Kampstatistikk

Hjemme Borte Totalt
Kamper Vunnet Uavgjort Tap Mål Kamper Vunnet Uavgjort Tap Mål Kamper Vunnet Uavgjort Tap Mål
Treningskamper 0 0 0 0 0-0 13 11 0 2 43-18 13 11 0 2 43-18
NM 2 0 1 1 2-3 2 1 0 1 3-2 4 1 1 2 5-5
Kvalifisering 2 2 0 0 9-0 1 0 0 1 1-2 3 2 0 1 10-2
Serie 6 4 0 2 14-9 6 4 0 2 7-3 12 8 0 4 21-12
Totalt 10 6 1 3 25-12 22 16 0 6 54-25 32 22 1 9 79-37

Spillerstatistikk

Spiller Serie Cup Rogalandscup Treningskamper Totalt
Kamper Scoring.png Kamper Scoring.png Kamper Scoring.png Kamper Scoring.png Kamper Scoring.png
ÅFK.png Soccer field icon.svg Sub on.svg ÅFK.png Soccer field icon.svg Sub on.svg ÅFK.png Soccer field icon.svg Sub on.svg ÅFK.png Soccer field icon.svg Sub on.svg ÅFK.png Soccer field icon.svg Sub on.svg
Aas, Andreas 8 8 0 0 2 2 0 0 0 0 0 0 6 6 0 0 16 16 0 0
Edland, Kåre 2 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 3 2 1 0
Gjesdal, Aslak 11 11 0 7 3 3 0 1 0 0 0 0 8 8 0 16 22 22 0 24
Gjesdal, Emil 14 14 0 0 3 3 0 0 0 0 0 0 9 9 0 0 26 26 0 0
Hadland, Ted 11 11 0 2 3 3 0 0 0 0 0 0 10 10 0 3 24 24 0 5
Hetland, Ansgar 13 13 0 2 3 3 0 0 0 0 0 0 9 9 0 8 25 25 0 10
Hetland, Bjarne 13 13 0 0 4 4 0 0 0 0 0 0 10 10 0 2 27 27 0 2
Hetland, Kronhard 1 1 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0
Hetland, Tom 14 14 0 0 4 4 0 0 0 0 0 0 9 9 0 0 27 27 0 0
Hognestad, Sigurd 3 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0 5 5 0 0
Høgemark, Tor 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0 2 2 0 0
Madland, Steinar 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0
Olsen, Hroar 2 2 0 1 2 2 0 0 0 0 0 0 2 2 0 1 6 6 0 2
Ravndal, Alf 3 3 0 0 2 2 0 0 0 0 0 0 2 1 1 0 7 6 1 0
Ravndal, Arnfinn 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0
Ravndal, Henrik 14 14 0 0 3 3 0 0 0 0 0 0 8 8 0 0 25 25 0 0
Ravndal, Lothar 13 13 0 0 4 4 0 0 0 0 0 0 9 8 1 0 26 25 1 0
Ravndal, Sigurd 14 14 0 1 4 4 0 1 0 0 0 0 8 8 0 7 26 26 0 15
Skjæveland, Karleif 15 15 0 11 4 4 0 3 0 0 0 0 7 7 0 6 26 26 0 20
Tjetland, Gunnar 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0
Tøgard, Finn 3 3 0 0 2 2 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 6 6 0 0