Alle offentlige logger

Kombinert visning av alle loggene på Ålgård FK. Du kan minske antallet resultater ved å velge loggtype, brukernavn eller den siden som er påvirket (husk å skille mellom store og små bokstaver).

Logger
  • 29. jun. 2023 kl. 06:07 Algardfkadmin diskusjon bidrag opprettet siden Ålgård - Sokndal 26. august 2022 (Ny side: 26. august 2022 <b>Ålgård - Sokndal 3-0 (1-0)</b> Ålgård vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Kristofer Atli Bjarnason (2) og Vetle Eidsaa. Ålgård startet kampen klart best og satte raskt trykk på gjestene fra Sokndal. Sindre skjøt like utenfor før Kisko fikk ballen på høyrekanten, satte fart og skjøt ballen knallhardt i mål allerede etter åtte minutter. Utover omgangen leverte Ålgård flere gode angrep, men nærmest scoring var likevel…)