Ålgård - Sokndal 26. august 2022

26. august 2022

Ålgård - Sokndal 3-0 (1-0)

Ålgård vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Kristofer Atli Bjarnason (2) og Vetle Eidsaa.

Ålgård startet kampen klart best og satte raskt trykk på gjestene fra Sokndal. Sindre skjøt like utenfor før Kisko fikk ballen på høyrekanten, satte fart og skjøt ballen knallhardt i mål allerede etter åtte minutter. Utover omgangen leverte Ålgård flere gode angrep, men nærmest scoring var likevel Sokndal da vi rotet det til i eget forsvar. Sokndal hadde åpent mål, men skuddet var heldigvis altfor svakt.

Gjestene startet andre omgang med høy intensitet og fikk tidlig avfyrt et skudd som gikk hårfint utenfor. Ålgård tok etter hvert mer over, Sindre hadde et skudd som keeper fikk styrt opp i tverrliggeren, før Vetle Eidsaa hamret inn 2-0 et kvarter ut i omgangen. Ti minutter senere punkterte Kisko kampen da han dro av tre spillere og skjøt ballen langs bakken til side for mål.

Etter dette var aldri kampen spennende, Ålgård fortsatte å angripe og kunne ha øket, men det ble en del løp i offside. Sokndal på sin side hadde logget av.