Ålgård - Brodd 26. februar 2015

26. februar 2015

Ålgård - Brodd 2-2 (1-0)

Ålgård stadion, 20 tilskuere

Alexander Mar Hallgrimsson scoret to mål på sine to sjanser da Ålgård spilte 2-2 mot Brodd torsdag.

Ålgård tok en tidlig ledelse etter nydelig spill ned høyrekanten, Yngve legger til slutt inn og Hallgrimsson header den forbi Brodds keeper. Etter 20 minutter kombinerte Rogvi og Monsen opp langs venstrekanten, men skuddet til Rogvi endte knallhardt i nettveggen. Like etterpå kom Brodd til en stor mulighet på et knallhardt innlegg omtrent fra dødlinja på høyrekanten, Brodd møtte innlegget foran mål, men ballen gikk i en bue over både keeper og tverrligger.

Ålgård så skarpest ut den første halvdelen av første omgang, men kampen jevnet seg ut og Ålgårds ledelse stod seg til pause. Etter pause startet Brodd med høyt press, og allerede etter 3 minutter har Brodd ballen i mål etter et knallhardt innlegg fra venstrekanten, men linjedommeren flagget for offside. Men så snart det verste presset gav seg, var Hallgrimsson på hogget igjen da han ble spilt fri av Håland, og satte ballen knallhardt nede til venstre for Brodds keeper.

Brodd fikk corner etter 83 minutter, dommer blåste derimot straffe etter holding i feltet. Ezmet kom inn som debutant, gikk til rett side, men måtte se ballen snike seg inn helt nede ved stolperota. Så er vi uheldige på en corner etter 88 minutter, ballen spretter i en Ålgård-spiller og inn bak Ezmet. Dermed ebbet kampen ut med 2-2 i en kamp hvor Ålgård tidvis viser glitrende spill.

Geir Midtsian var fornøyd etter kampen. -Vi gir bort en del enkle baller som de får overgang på, det må vi luke bort, men totalt sett var kampen bra.