Ålgård - Bryne 2 4. mars 2022

4. mars 2022

Ålgård - Bryne 2 4-2 (3-2)

Ålgård stadion, 100 tilskuere

Bryne 2 startet kampen best og ledet 2-0 etter 27 minutter, men derifra og ut handlet det meste om Ålgård som til slutt vant 4-2.

Ålgård startet kampen med høyt press, men det var Bryne som scoret først etter 10 minutter da spilte seg frem på sin venstrekant, la ballen inn langs bakken. Foran mål tok Bryne med seg ballen og sendte ballen inn bak Marius.

Kort tid etter presset Ålgård Bryne kraftig bakover, ballen havnet til slutt hos Henrik, men skuddet gikk i en Bryne-spiller. Ballen landet hos Zabi som skjøt over. Istedet for utligning var det Bryne som øket ledelsen etter 27 minutter på et skudd fra utsiden av sekstenmeteren.

Da løsnet det for Ålgård. Kun to minutter senere fikk Ålgård et frispark like utenfor Brynes sekstenmeter som ble slått inn foran mål der Benjamin Ravndal styrte ballen forbi keeper. Etter 38 minutter får Ålgård så en corner som blir slått inn feltet, keeper slipper ballen ned på Simon Ravndal som styrer ballen i mål fra kloss hold. På overtid får Ålgård straffe som Zabi setter i mål.

Ålgård fortsatte den gode trenden etter pause og en ball i mål allerede etter fem minutter, men ble avvinket for offside. Det var derimot ingen spørsmål om offside et kvarter senere da Ålgård satte Bryne under press, Szanto fikk stoppet ballen før den gikk ut over dødlinja og la tilbake til Zabi som hamret ballen i mål.

Totalt sett fikk Ålgård en dårlig start da Bryne fikk gå opp til 2-0-ledelse tidlig, men presset og aggressiviteten tok seg opp etter dette og kampen utviklet seg til en fullt fortjent Ålgård-seier.