Hopp til navigering Hopp til søk

25. september 2023

Ålgård - Djerv 1919 2 6-0 (4-0)

Ålgård stadion, 226 tilskuere

Ålgård vant 6-0 etter scoringer fra Kristofer Atli Bjarnason (3), Henrik Kommedal, Odin Skjæveland Håland og Simon Sele.

Første halvdel av første omgang var jevnspilt, Ålgård fikk et par gode muligheter tidlig i kampen, men Djerv svarte etter hvert og var farlig frempå med et skudd og en heading like til side for mål, men halvveis fikk Ålgård etablert trykk og scoret to raske mål ved Kisko.

Etter dette trykket Ålgård på og etter 36 minutter stormet David ned på dødlinja og la igjen til Henrik som hamret ballen i mål. Ålgård fortsatte kjøret, og Henrik var nær ny scoring da han nesten fikk pirket ballen i mål. Minutter før pause var David igjen på høyrekanten, denne gang med et innlegg til Odin som flikket ballen i mål på første stolpe.

Ålgård var også klart best etter pausen, og Kisko åpnet andre omgang med å fullføre hattricket, før Sele headet ballen i mål kvarteret før slutt. Andre omgang handlet om hvor stor seieren skulle bli, samtidig som Frank benyttet muligheten til å gi noen en pause og noen yngre en mulighet. Det smalt i et par stenger, men det ble med en svært komfortabel 6-0-seier.