Ålgård - Drammen 2-1 (1-0)

Gamle Ålgård stadion, 150 tilskuere

Ny seier - 4. plass ved halvspilt sesong...

Ålgård vekslet fra det ypperlige til det horrible da Drammen ble slått i en nervepirrende kamp lørdag...

Kampen: Vi åpnet bra og fikk første målsjanse etter 2 minutter, så vartet vi opp med vår spillemessig beste omgang så langt i år, der spillet gled og det ble skapt 9 målsjanser mot gjestenes 0. Riktignok var motstanden svak, men vi kom til utallige innlegg, og på et av disse headet Per vakkert inn ledelse.

Etter pause så vi tidlig faresignalene, og en utrolig snuoperasjon gjorde at DFK overtok og skapte 4 målsjanser mot vår ene de første 20 av omgangen. Utligningen kom, og tross en bra sjanse etter dette reddet av Valland, skiftet kampen igjen karakter: Vi overtok og skapte påny utrolige sjanser - først i det 86. minutt fikk vi det fortjente seiersmålet. Dermed viste laget at vi er kommet et skritt videre, ville vært litt typisk å ha somlet bort denne.