Ålgård - EIK 2 17. juni 2022

17. juni 2022

Ålgård - Egersunds 2 1-2 (1-2)

Ålgård stadion, 275 tilskuere

Ålgård startet best og tok ledelsen ved Erik Lima som scorte sitt første A-lagsmål, men vi inviterte EIK tilbake inn i kampen, og dermed ledet EIK 2-1 til pause. Vi ble snytt for straffespark i andre omgang, og kampen ebbet ut uten flere scoringer.

Ålgård hadde ballen mest innledningsvis og tok en fortjent ledelse etter 21 minutter da et innlegg fra høyrekanten ble headet i mål av Erik Lima på bakre stolpe.

Ledelsen ble kortvarig, EIK utlignet allerede fire minutter senere på sin første mulighet da de fikk løpe gjennom og score. Frem til utligningen var Ålgård klart best, men da de igjen fikk løpe helt gjennom og ta ledelsen etter halvtimen, skiftet kampen karakter.

EIK spilte seg opp med fornyet selvtillit, og overtok en del av ballinnehavet. Ålgård var riktignok ikke ufarlige frempå ved flere anledninger frem mot pause, særlig Szanto skapte et par ubehageligheter for EIK-forsvaret.

Ålgård bygget etter hvert opp et trykk i kvarteret etter pause, men kampen jevnet seg ut igjen. Det hjalp heller ikke at Ålgård ble snytt for et soleklart straffespark da Zabi ble revet ned inne i feltet. Dermed ebbet kampen ut med et surt tap for EIK 2.