Ålgård - EIK 2 17. juni 2022: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

9. aug. 2023

29. jun. 2023

• forrige 08:4129. jun. 2023 kl. 08:41Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 462 byte +3 462 Ny side: 17. juni 2022 <b>Ålgård - Egersunds 2 1-2 (1-2)</b> Ålgård stadion, 275 tilskuere Ålgård startet best og tok ledelsen ved Erik Lima som scorte sitt første A-lagsmål, men vi inviterte EIK tilbake inn i kampen, og dermed ledet EIK 2-1 til pause. Vi ble snytt for straffespark i andre omgang, og kampen ebbet ut uten flere scoringer. Ålgård hadde ballen mest innledningsvis og tok en fortjent ledelse etter 21 minutter da et innlegg fra høyrekanten ble heade…