Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

22. februar 2019

Ålgård - Eiger 3-1 (2-1)

Ålgård leverte glitrende angrepsspill da Eiger ble slått fredag kveld i Myrhålå. Alle scoringene kom fra kantsspillerne, Vetle Birkedal, Markus Vik og Kristian Magnusson.

Ålgård gikk ut med høyt press og fikk betalt allerede etter tre minutter da Vetle ble spilt nydelig gjennom. Alene med keeper gjorde han ingen feil, sendte ballen til side for keeper og Ålgård opp i ledelsen.

Eiger kom litt mer med etter denne gode Ålgård-åpningen, men Ålgård stormer i angrep med fem spillere mot Eigers tre på en kontring, Markus får ballen på høyrekanten og skyter ballen over keeper og i mål.

I hele omgangen var Ålgård klart farligst i angrepene, særlig på kontringer, men da vi ga vekk ballen alt for enkelt på midten, spilte Eiger seg frem på venstrekanten, slo langs bakken inn foran mål, og samtidig forbi Marius, og Eigers spiss var på plass og pirket ballen i mål fra kloss hold. Ålgård hadde en god mulighet på frispark fra 20 meter på overtid, men skuddet fra Sindre snek seg forbi på feil side av stolpen, og dermed stod det 2-1 til pause.

Kampen bølget mer frem og tilbake i andre omgang, Magnusson skjøt i stolpen, mens Eigers største sjanse kom på omtrent åpent mål, men Marius fikk kastet seg og slått ballen unna. Magnusson viste frem skuddfoten da han skjøt knallhardt i mål fra 20 meter akkurat i det kampen var i ferd med å ebbe ut med 2-1. Dermed vinner vi vår første kamp for sesongen, og er fortsatt ubeseiret.