Hopp til navigering Hopp til søk

30. juni 2022

Ålgård - Eiger 2-1 (2-0)

Ålgård stadion, 308 tilskuere

Ålgård har levert en god første omgang og ledet fortjent 2-0 etter scoringer av Erik Lima og Benjamin Ravndal. Eiger svarte umiddelbart etter pause og reduserte til 2-1. Gjestene trykket hardt i sluttminuttene og fikk en scoring annullert, og poengene ble igjen på Ålgård.

Eiger hadde benyttet seg av muligheten til å gå opp på 3. plass etter at vi tapte mot Riska sist, men vi startet best og spilte veldig fin fotball i åpningsminuttene i solskinnet foran imponerende 308 tilskuere. Gjestene kom etter hvert sterkere tilbake, men uten å skape de store sjansene.

Ålgård utnyttet derimot mulighetene som kom, først på en overgang hvor ballen til slutt ble spilt ut til venstre der Erik kom fossende. Han dro av en forsvarer og sendte ballen inn i mål helt nede ved stolperota. Fire minutter før pause økte Benjamin da han fikk sendt av gårde et skudd etter et innlegg fra høyre.

Eiger gikk ut i hundre etter pause, og det tok bare tre minutter før en Eiger-spiller fikk stå alene inne i feltet og hamre inn reduseringen. Eiger fortsatte å kjøre kampen, men Ålgård tok mer og mer over og var utrolig nær scoring på en corner som ble reddet på streken.

Det ble dramatisk i sluttminuttene hvor dommeren la til nærmere ti minutter. Eiger hadde to cornere og hadde ballen i mål, men det ble annullert for offside. Vi kunne også ha punktert kampen da Bohemen skjøt i tverrliggeren, og Eidsaa hadde åpent mål siden keeper hadde gått i angrep. Det endte heldigvis godt og Ålgård tar ferie på 3. plass.