10. mai 2009

Ålgård - Fløy 3-2 eeo (2-2, 1-2)

Gamle Ålgård stadion, ? tilskuere

Norgesmesterskapet, 1. runde

Etter 120 minutter kunne Ålgård juble for avansement i cupen etter en spesiell kamp mot Fløy...

Målene: 1-2 Jonas parkerer S. Vimmel og slår inn der nyinnsatt keeper G. Lepp mister til en nådeløs Øystein

2-2. Jonas finner Gix som netter fra 10 meter. 3-2. Jonas med flott innlegg som Gix header i lengste.

Kampen: Grei åpning fikk et skudd for baugen da Fløy tok ledelsen etter 2.42. Vi presset bra på, men ubesluttsomt forsvarsspill førte oss ytterligere et mål bak. Vi reduserte, og da Gix skaffet rødt kort så vi lyst på fortsettelsen. Tross enorme sjanser og konstant trykk måtte vi vente til det 85. minutt før utligningen kom. De kunne økt til 3-1, men deres eneste sjanse smalt i tverrligger.

Vi hadde god kontroll i ekstraomgangene og fikk tidlig ledelse, men vi maktet aldri å drepe kampen, derfor fikk gjestene et naturlig press helt mot slutten. Vi red fullt fortjent av brisen.