Ålgård - Fløy 25. oktober 2008

25. oktober 2008

Ålgård - Fløy 3-2 (1-1)

Gamle Ålgård stadion, 300 tilskuere

Vi vant fortjent 3-2 over Fløy og sikret dermed 2. divisjonsspill også neste år! Det ble en habil 8. plass til slutt i en veldig jevn gruppe, hvor Os slår følge med Viking 2 ned i 3. divisjon med 30 poeng! SIF rykker opp i Adeccoligaen og vi gratulerer med opprykket!

Våre forutsetninger var at vi ikke kunne tape med 3 mål eller mer, dersom de andre resultatene gikk imot oss. Det var derfor huffelufse, når Fløy gikk opp i ledelsen midtveis i første omgang. Like før pause spilte Oddas Gix fri med en utsøkt pasning og Gix feilet ikke og det sto 1-1 til pause.

Etter pause hadde vi medvind, og den var sterke. Det benyttet Håvard seg av og fikk kjempetreff på et langskudd. Et vakkert mål og kanskje et av de flotteste målene på stadion iår. Senere scoret Håvard med hodet og vi ledet 3-1. Fløy ga seg aldri og fikk en utligning med ca. 10 min. igjen av omgangen. De fortsatt presset, men vi holdt dem unna og vant fullt fortjent 3-2.