Ålgård - Forus og Gausel 5. august 2022

5. august 2022

Ålgård - Forus og Gausel 3-1 (0-0)

Ålgård stadion, 191 tilskuere

Mathias Szanto sendte Ålgård i ledelsen et kvarter før slutt, mens Henrik Kommedal scoret to mål på tampen. Det holdt til nye tre poeng og en god start på høsten.

Det ble ingen scoringer før pause, men Ålgård var friskt frempå ved flere anledninger. Kisko var tilbake, og var nære på i startminuttene. Nærmest kom derimot Szanto da Zabi først fikk kranglet til seg ballen og slo mot Kisko som styrte videre til Szanto som skjøt i tverrliggeren. Forus hadde en stor sjanse på et skudd hvor Jeppe måtte hente frem en kjemperedning.

FG startet best etter pause, Jeppe måtte etter hvert levere et par nye gode redninger, mens Grønvold reddet oss da gjestene var i ferd med å løpe gjennom og score. Halvveis ut i omgangen frisknet vi til og satte press på Forus og Gausel, og et kvarter før slutt fikk vi endelig hull på byllen da Myrheim slo et innlegg som Szanto sendte inn bak gjestenes keeper.

Henrik doblet fem minutter før slutt da han dro av en FG-forsvarer to ganger før han hamret ballen i mål. FG reduserte like etterpå, men på overtid vant Marius Medalen en duell, Henrik plukket opp ballen og fjernet enhver tvil da han hamret ballen i mål til 3-1.