Ålgård - Forus og Gausel 6. oktober 2023

6. oktober 2023

Ålgård - Forus og Gausel 1-0 (0-0)

Ålgård stadion, 274 tilskuere

Arne Ravndal sendte Ålgård i føringen fem minutter ut i andre omgang, og tross rødt kort og febrilsk innspurt fra Forus, ble han matchvinner. Ålgård - Forus og Gausel 1-0 (0-0)

Kampen startet med et overtak til Ålgård, men uten at vi skapte noe særlig av sjanser. Etter halvtimen hadde vi riktignok ballen i mål, men ble avblåst for angrep på keeper. Forus hadde en farlig sjanse kort tid før pause, et innlegg som ble headet over mål.

Ålgård gikk offensivt til verks etter hvilen, fikk corner etter 19 sekunder, og etter fem minutter satte Ålgård fart ned høyrekanten, innlegg langs bakken, returen havnet hos Arne som satte ballen i mål fra 17 meter.

Vi fortsatte å styre kampen helt til det var fem minutter igjen da Benjamin fikk rødt kort. Vi fikk litt panikk, Forus trykket på, men vi red stormen av og fikk med oss tre velfortjente poeng.