Ålgård - Forus og Gausel 6. oktober 2023: Revisjonshistorikk

Hopp til navigering Hopp til søk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

14. okt. 2023

• forrige 10:1114. okt. 2023 kl. 10:11Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 551 byte +3 551 Ny side: 6. oktober 2023 <b>Ålgård - Forus og Gausel 1-0 (0-0)</b> Ålgård stadion, 274 tilskuere Arne Ravndal sendte Ålgård i føringen fem minutter ut i andre omgang, og tross rødt kort og febrilsk innspurt fra Forus, ble han matchvinner. Ålgård - Forus og Gausel 1-0 (0-0) Kampen startet med et overtak til Ålgård, men uten at vi skapte noe særlig av sjanser. Etter halvtimen hadde vi riktignok ballen i mål, men ble avblåst for angrep på…