Ålgård - Frøyland 8. april 2022

8. april 2022

Ålgård - Frøyland 0-4

Ålgård stadion, 103 tilskuere

Ålgård fikk en særdeles svak start på kampen, og Valland måtte allerede etter ti minutter plukke ut ballen etter det tredje baklengsmålet.

Allerede etter fire minutter satte Frøyland det første etter å ha tråklet seg gjennom Ålgårds forsvar. Minuttet etter tror Ålgård det må komme en offside, men flagget forblir nede, og Frøyland runder Valland og setter 0-2. Etter ti minutter slår Frøyland bak vår høyreback, får kontroll over ballen og slår ballen inn langs bakken inn i feltet. Også den settes kontant i mål.

Etter dette har Frøyland full kontroll ut omgangen, og er nærmere å øke et par ganger enn vi er å redusere. Nærmest er vi når Thomas sender et langskudd fra 25 meter på oversiden av tverrliggeren.

Det ble mer kriging fra Ålgårds side etter pause, og Jostein Bachmann kom inn og skapte litt flere utforutsigbare situasjoner som Frøyland måtte forholde seg til, men uten at det fikk noe å si for hvem som førte kampen. Kvarteret før slutt fikk vi et par gode muligheter, først ved Oliver som hadde et friskt innhopp og skjøt like utenfor, før vi hadde en svær sjanse da ballen falt ned ved tre Ålgård-spillere inn i Frøylands felt. Skuddet gikk langt utenfor.

Istedet økte Frøyland mellom våre to sjanser etter å ha spilt seg gjennom på venstrekanten. Det var derimot en svært fortjent seier for Frøyland som spilte som et lag, mens vi opererer mye mer en og en.