Ålgård - Hana 14. februar 2020

14. februar 2020

Ålgård - Hana 3-2 (2-0)

Ålgård dominerte før pause med høyt press og aggressiv gjenvinning, men Hana slo tilbake etter pause, og kampen så ut til å ebbe ut med uavgjort. Flere minutter på overtid hamret Kotlica ballen i mål og fastsatte resultatet til 3-2.

Ålgård startet offensivt og skapte flere halvsjanser før Henrik sendte hjemmelaget etter åtte minutter. Vi fortsatte kjøret, og ti minutter senere var Henrik frempå igjen, denne gang etter at Jonas hadde kranglet til seg ballen fra Hanas forsvarer og spilt Henrik alene med keeper.

Ålgård-dominansen fortsatte gjennom hele omgangen, avbrutt av et par Hana-cornere fra midten av omgangen. Det var likevel Ålgård som fortsatte å levere de største sjansene og skjøt flere ganger like utenfor, mens Hana hadde et skudd like over tverrliggeren som også var det nærmeste de kom.

Hana kom mer med etter pause og startet omgangen friskt, men det tok nesten en halvtime før de til slutt fikk ballen i mål på straffe. Før dette hadde de vært alene med Trym uten å overliste vår sisteskanse. Vi klarte ikke å sette det samme trykket som før pause, og sjansene vi fikk var ikke like store. Utligningen kom bare fem minutter etter reduseringen. Hana får ballen opp på vår venstrekant og skyter fra kanten av sekstenmeteren i en bue over Trym og i mål.

Kampen var flere minutter på overtid da Amar fikk en pasning innenfor sekstenmeteren og hamret ballen i mål.