Ålgård - Hana 31. oktober 2023

31. oktober 2023

Ålgård - Hana 1-1 (0-1)

Ålgård stadion, 107 tilskuere

Hana ledet 1-0 til pause, men Odin Skjæveland Haaland utlignet ti minutter ut i andre omgang.

Ålgård startet godt det første kvarteret og hadde et par gode muligheter. Henrik hadde en stor sjanse da Hanas keeper var på en bærtur, men skuddet gikk like utenfor. Etter hvert overtok Hana, og etter en halvtime tok gjestene ledelsen på et innlegg fra kanten. Vi kom bedre med igjen frem mot pause, og hadde et par skudd som strøk stolpen, men uten å få tellende resultat.

Etter pause fikk vi et jevnt press på gjestene, og etter ti minutter var det Odin som fant en åpning og tredde ballen i mål fra 10 meter. I sluttminuttene hadde Hana en stor sjanse til å stikke av med poengene, men Larsson skjøt over alene med keeper. Vi kunne også tatt alle poengene i sluttminuttene, men keeper tok seg av et skudd fra fint hold fra David.