Ålgård - Hana 31. oktober 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

8. nov. 2023

• forrige 15:138. nov. 2023 kl. 15:13Algardfkadmin diskusjon bidrag 2 957 byte +2 957 Ny side: 31. oktober 2023 <b>Ålgård - Hana 1-1 (0-1)</b> Ålgård stadion, 107 tilskuere Hana ledet 1-0 til pause, men Odin Skjæveland Haaland utlignet ti minutter ut i andre omgang. Ålgård startet godt det første kvarteret og hadde et par gode muligheter. Henrik hadde en stor sjanse da Hanas keeper var på en bærtur, men skuddet gikk like utenfor. Etter hvert overtok Hana, og etter en halvtime tok gjestene ledelsen på et innlegg fra kanten. Vi kom bedre…