Ålgård - Hei 6. juni 2015

6. juni 2015

Ålgård - Hei 2-0 (1-0)

Ålgård stadion, 100 tilskuere

Ålgård var aldri truet i lørdagens kamp da Hei ble slått 2-0 etter scoringer av Gunnar Valsson og Henrik Kommedal.

Ålgård åpnet bra og holdt et jevnt trykk gjennom hele kampen. Hallgrimsson var frisk innledningsvis og hadde flere muligheter den første halvtimen. Nærmest var han da han satte ballen over mål på et innlegg fra høyrekanten etter 24 minutter.

Scoring ble det først da vi fikk en corner etter at keeper slo et skudd fra Krastev over mål. Corneren ble slått inn i feltet, ballen gikk til slutt ut til Gunnar som vendte bort en Hei-spiller og slo ballen knallhardt helt ute ved stolpen. Keeper var på ballen, men han var sjanseløs på å kunne styre ballen til side for mål.

Mot slutten av omgangen virket det som Hei var i ferd med å bli trette, men laget hadde sin friskeste periode det første kvarteret etter hvilen. Eskil fikk et vrient skudd mot seg, men fikk slått ballen over til corner.

Henrik kom innpå en halvtime før slutt og skapte problemer for Hei-forsvaret ved flere anledninger. 2-0 kom etter 72 minutter da et fremspill havnet hos Krastev og videre til Henrik. Det virket som Hei-forsvaret ventet en avblåsning for frispark, istedet satte Henrik ballen sikkert inn bak keeper.

Kisko fikk en stor sjanse til å tegne seg på scoringslista etter at keeper mistet et innlegg/skudd fra Yngve, men han var helt oppe i keeper som klarte å få kroppen i veien for mål. På overtid var han frempå igjen, men denne gang fikk han ikke skikkelig treff, og Rogvi skjøt returen over mål.

Totalt sett en godt gjennomført kamp. Ålgård var flere hakk bedre enn Hei, og seieren var aldri truet. Vi har nå spilt 338 minutter på eget (kunst)gress uten å slippe inn mål. Neste lørdag spiller Ålgård borte mot Pors som leder pulja, ett poeng foran Ulf 2.