Ålgård - Hinna 16. september 2022

16. september 2022

Ålgård - Hinna 1-1 (0-1)

Ålgård og Hinna hadde hver sin omgang fredag, og kampen endte med poengdeling og 1-1. Hinna var klart best før pause og ledet 1-0 til pause, men Ålgård kom sterkt tilbake i andre omgang, og scoring av Kristofer Atli Bjarnason fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Hinna kom til Ålgård som serieledere, og slik så det også ut i første omgang. Vi hadde en stor sjanse da Benjamin headet et innlegg like over mål, men ellers hadde gjestene god kontroll. De hadde flere farlige sjnaser før vi rotet det til for oss selv på høyrekanten. Marius måtte ut og fikk presset Hinna-spilleren ned mot dødlinja, men han fikk lagt hardt inn langs bakken og Hinna fikk styrt ballen inn i mål.

Det ble også den eneste scoringen før pause. Ålgård gikk ut i hundre etter hvilen, spilte seg til fire cornere de første fem minuttene, og satte nok trykk til at Hinna til slutt, et kvarter ut i omgangen, rotet det skikkelig til for seg selv, Sindre snappet ballen og kom alene med keeper, men leverte ballen uselvisk videre til Kisko som skjøt knallhardt i mål.

Etter 70 minutter biter vi oss fast etter en av de utallige cornerne, Benjamin løpes regelrett rett ned og får straffe, men Kisko sender ballen over mål i medvinden. Ålgård fortsatte å kjøre kampen etter dette, og Hinna var skikkelig på hælene, ga fra seg mange cornere, både nødvendige og unødvendige. Helt på tampen hadde de riktignok en stor dobbeltsjanse.