Ålgård - Hinna 24. april 2023

24. april 2023

Ålgård - Hinna 1-1 (0-0)

Ålgård tok ledelsen på et selvmål som Mattis Risa presset frem, men Hinna svarte minuttet før slutt og utlignet til 1-1.

Ålgård åpnet bra de første tjue minuttene, men Hinna kom mer med uten å skape de store mulighetene. Hinna hadde en heading på mål som Jeppe tok seg enkelt av. Dersom vi skal være helt ærlige, burde Hinna hatt et straffespark midtveis i omgangen.

Etter en litt daff første omgang ble Ålgård vekket av "Back in black" som runget over speakeranlegget i en høyde som tidligere ikke har blitt testet. Vi brukte kun fem minutter før kampens sålangt største sjanse kom på et innlegg som til slutt landet hos Arne som løftet ballen like utenfor.

Hinna svarte med et nesten like farlig innlegg, men det bokset Jeppe til corner. Minutter senere ble Ålgård presset knallhardt, Jeppe trakk av en Hinna-spiller før vi begynte å spille oss fremover, helt frem til Mattis som stormet med ballen mot dødlinja, la knallhardt inn foran mål og fikk kontant assistanse av en rødkledd som satte ballen knallhardt i eget mål.

Gjestene presset knallhardt mot slutten, fikk tre cornere på rad og slo til slutt inn på bakre stolpe. Der ble ballen headet i mål, bare et minutt før ordinær tid gikk ut. Vi fikk den siste muligheten ved Benjamin som sendte et kanonskudd like utenfor mål på overtid.

Totalt sett et godt resultat mot et godt lag, men det er ikke til å komme fra at det var surt at seieren glapp på slutten.