Ålgård - Hinna 24. april 2023: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

26. jun. 2023

• forrige 13:5426. jun. 2023 kl. 13:54Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 468 byte +3 468 Ny side: 24. april 2023 <b>Ålgård - Hinna 1-1 (0-0)</b> Ålgård tok ledelsen på et selvmål som Mattis Risa presset frem, men Hinna svarte minuttet før slutt og utlignet til 1-1. Ålgård åpnet bra de første tjue minuttene, men Hinna kom mer med uten å skape de store mulighetene. Hinna hadde en heading på mål som Jeppe tok seg enkelt av. Dersom vi skal være helt ærlige, burde Hinna hatt et straffespark midtveis i omgangen. Etter en litt daff første omga…