Ålgård - Hundvåg 12. september 2022

12. september 2022

Ålgård - Hundvåg 5-0 (2-0)

Ålgård vant fortjent 5-0 etter scoringer av Benjamin Ravndal, Elias Årsvoll, Zabi Habibullah, Sture Kalsås og Kristofer Atli Bjarnason.

Hundvåg startet kampen best og brasset ballen i tverrliggeren allerede etter to minutter. De fortsatte å kjøre kampen og kunne dersom de var litt heldigere ledet med flere mål da det første kvarteret ble rundet.

Så våknet Ålgård.

Ålgård vartet opp med det ene angrepet vakrere enn det andre. På fire minutter fikk Ålgård fire cornere. Den forløsende scoringen kom da et innlegg fra høyre landet omtrent på femmeteren, ballen ble slått tilbake, og Benjamin Ravndal fikk kranglet ballen i mål mellom stopper og keeper.

Ålgård fortsatte kjøret, og fem minutter før pause tråklet Henrik seg gjennom Hundvåg-forsvaret i kjent stil og fikk slått hardt inn foran mål der Elias fikk hælen på ballen og styrte den i mål.

Finspillet fortsatte etter pause, og da spillende trener for Hundvåg, Kristian Høvring, ble utvist halvveis ut i omgangen, så det kjørt ut for gjestene. Ålgård byttet seks spillere, og med ti minutter igjen brast demningen. Zabi scoret på straffe, Sture hamret ballen i mål fra seksten meter, før Kisko løp gjennom og skjøt ballen knallhardt i mål langs bakken.