25. februar 2012

Ålgård - Jerv 0-2

Solås kunstgress, 50 tilskuere

Jerv var mest effektive på Solås lørdag og vant 2-0.

1. omgang: Ålgård begynte godt, et langt kast fra Daniel etter 3 minutter tas på volley inne i feltet, men Jervs keeper holder skuddet. Rogvi tar et frispark på egen banehalvdel, ballen dabber over keeper og går i stolpen. Etter 25 minutter scorer Jerv. 6 mann står på egen sekstenmeter og venter pasning til en av kantene der Jerv kommer på løp, men ballfører velger istedet et skudd som sniker seg inn helt nede ved høyre stolperot. På overtid løper Jerv gjennom og scorer i samme stolperot.

2. omgang: Jerv har sjansen til å øke allerede minuttet etter sidebytte, et innlegg heades like under tverrliggeren, men Magnus kaster seg og bokser ballen. Begge lag skaper noen sjanser til før kampen er over, Ålgård er nær scoring ved et par anledninger kvarteret før slutt, men kampen ebber ut med 2-0 til Jerv.