Hopp til navigering Hopp til søk

12. august 2021

Ålgård - Klebe 5-1 (2-1)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Ålgård brukte hele troppen mot Klebe torsdag og vant overbevisende 5-1 mot 5. divisjonslaget.

Ålgård startet kampen med et svært ungt mannskap, og Klebe kom best i gang etter en noe nervøs åpning av Ålgård. Klebe fikk et par cornere og hadde et par halvsjanser før Ålgård overtok og Vetle Birkedal herjet, men uten tellende nettsus.

Tre minutter før pause slår Klebe langt, keeper er ute og får ballen unna rett foran Klebes spiss, men Klebe får tak i ballen igjen og sender ballen i det tomme målet.

Dette så ut til å tenne Ålgård. Bare to minutter senere stod det nemlig 2-1 til Ålgård etter to scoringer av Birkedal. Først satte han ballen kontrollert til side for keeper før han hamret inn en straffe Ålgård fikk etter at samme mann ble dyttet over ende innenfor sekstenmeteren.

Ålgård byttet inn hele benken i pause, og nå slet Klebe med å få tak i ballen. Det tok riktignok nesten et kvarter før Ålgård fant veien til nettmaskene, og når vi først klarte det, var det strengt tatt Klebe som satte ballen i eget mål etter et hardt, vanskelig innlegg fra Per Undheim. Rett etter slo Vetle Eidsaa et langt innlegg fra venstrekanten, ballen ble litt langt og smalt i stolpen helt opp i krysset og gikk i mål til 4-1 før Henrik økte så ledelsen til 5-1 på et fantastisk angrep.

Ungguttene klarte seg meget godt før pause, mens andre omgang viser at vi har noe på gang i serien.