Ålgård - Klepp 5. november 2021

5. november 2021

Ålgård - Klepp 5-1 (3-1)

Ålgård stadion, 294 tilskuere

Ålgård reiste seg etter kampen tidligere i uka og vant komfortabelt 5-1 mot Klepp. Arne-Amar Kotlica var kampens store spiller med tre mål, i tillegg til at han presset frem et fjerde.

Ålgård dominerte totalt den første halvdelen av første omgang og tok ledelsen allerede etter seks minutter da Benjamin skjøt ballen til Amar som stod foran mål og styrte ballen inn bak keeper. Amar fikk to gode muligheter etter dette, men skuddet hans gikk i en Klepp-spiller, mens headingen gikk til side for mål.

Etter 21 minutter traff han derimot en Klepp-spiller, og ballen trillet inn i mål, mens keeper var totalt utspilt. Umiddelbart etterpå viste Henrik frem skuddfoten og øket til 3-0. Ålgård fortsatte trykket en stund, men rot i forsvaret ga Klepp noen muligheter før en Klepp-spillet ble revet ned alene med Valland. Straffen satte van Iwaarden i mål.

Det tok bare fem minutter etter hvilen før Ålgård økte på et innlegg som Amar headet i mål. Vetle Birkedal hadde en stor mulighet som Klepp på mirakuløst vis holdt ute, men kampens store spiller, Kotlica, viste ingen nåde ti minutter før slutt da han punkterte kampen til 5-1. Andre omgang var noe mer jevnspilt enn første omgang, men etter 4-1 var det aldri tvil om hvor poengene skulle gå.