Ålgård - Klepp 5. november 2021: Revisjonshistorikk

Valg av diff: merk i radioknappene de revisjonene du ønsker å sammenligne og trykk enter eller knappen nederst på siden.
Forklaring: (nå) = forskjell fra nåværende revisjon, (forrige) = forskjell fra foregående revisjon, m = mindre endring.

1. jul. 2023

• forrige 17:551. jul. 2023 kl. 17:55Algardfkadmin diskusjon bidrag 3 748 byte +3 748 Ny side: 5. november 2021 <b>Ålgård - Klepp 5-1 (3-1)</b> Ålgård stadion, 294 tilskuere Ålgård reiste seg etter kampen tidligere i uka og vant komfortabelt 5-1 mot Klepp. Arne-Amar Kotlica var kampens store spiller med tre mål, i tillegg til at han presset frem et fjerde. Ålgård dominerte totalt den første halvdelen av første omgang og tok ledelsen allerede etter seks minutter da Benjamin skjøt ballen til Amar som stod foran mål og styrte ballen inn…