Ålgård - Kopervik 27. oktober 2023

27. oktober 2023

Ålgård - Kopervik 0-3 (0-2)

Ålgård stadion, 202 tilskuere

Kopervik tok ledelsen allerede etter minuttet og fikk dermed kampen inn i sitt spor. På stillingen 0-2 fikk gjestene et rødt kort på keeper, men dette klarte vi ikke å utnytte, og KIL satte inn et straffe ti minutter før slutt.

Kampen var knapt i gang før Kopervik tok ledelsen på sitt første angrep. Bare minutter senere kunne det vært to, men en reaksjonsredning med foten fra Even forhindret ny scoring. Ålgård kom bedre med etterhvert, men ble avblåst for offside da Henrik satte ballen i mål.

Kopervik fikk mye energi i det tidlige ledermålet, og selv om vi spilte oss til et par gode muligheter, hadde Kopervik ballen mye på midten. Etter halvtimen fikk de et frispark skrått på 25 meters hold som de skjøt direkte i mål. Bare minutter senere fikk vi en kjempesjanse til å redusere da Kisko ble spilt fri, keeper gikk tidlig, men skuddet gikk utenfor mål. Helt på tampen fikk Koperviks keeper rødt kort etter en grusom takling på Mattis.

Vi gjorde et par bytter i pausen, og hadde ballen mer, men med unntak av et par brukbare sjanser, løp vi oss mye fast i Koperviks kompakte forsvar. Ti minutter før slutt fikk Kopervik straffe, og da var i realiteten kampen kjørt, selv om det viste seg at dommer hadde lagt til hele ni(!) minutter.